Seo Kursus på Dansk

Kæmper du med seo optimering og er du ved at kvæles i regninger fra dit seo bureau? så er det måske tiden til at du overvejer et Seo Kursus. Faktisk så kan du selv lære at gøre mange af de ting som et professionel seo guro kan. Med et seo kursus på Dansk så kan selv begyndere være med. Ja SEO er nemlig ikke kun for øvede.

Seo kan efter min mening læres af alle.

Når jeg siger at seo kan læres af alle så er det fordi jeg ved lidt mere end de fleste om hvordan du bliver fundet på Google. Når folk søger efter noget du har i dit sortiment. Faktisk er seo på hjemmeside ikke så svært at lave, men hvis du vil have succes med at blive fundet på google så skal du lære at forstå seo.

Der findes ikke nem seo men når du forstår seo, så ved du hvordan man laver seo. Hvis du ikke har arbejdet med seo før så sørg for at det kurus du vælger er “Seo for begyndere”. Der findes et hav af seo kurser og det er langt fra de fleste der er bygget til folk der helt nye inden for seo optimering.

Hvis du vil være seo expert så brug tid på at lære hvordan seo optimering virker. Lær om seo backlinks, white hat og black hat, så du gør det rigtige og holder dig fra at gøre det forkerte.

Online seo kursus eller seo kursus Kolding

Uanset om du leder efter seo kurser fysisk eller online så hjælper seo support dig med det kursus du leder efter. Seo kursus i Kolding afholdes på bestilling for 1 til 3 tilmeldte. Kurset er fokuseret på din hjemmeside. Vi mødes Lørdag morgen og arbejder igennem hele dagen og slutter af med aftensmad. Søndagen starter vi igen tidligt og arbejder igennem til vi syntes det kan være nok. Dette kursus er bygget op efter konceptet “seo optimering for begyndere”

WordPress seo kursus

WordPress har selv et hav af kurser på Engelsk, Seo Support tilbyder pt et Dansk wordpress seo kursus hvor du lære seo optimering af hjemmeside. Dette kursus kan du bruge som en wordpress seo guide længe efter du er færdig med kurset. Du får masser af wordpress seo tips og tricks der er nemme selv at føre over på din hjemmeside.

Når du har en hjemmeside der er bygget i wordpress så har du allerede gjort et rigtig godt valg. Ikke mindre end 33% af hele verdens hjemmesider er bygget i wordpress. Det er nemt og hurtigt at arbejde i.
Hvis du kan arbejde i bagsiden af din hjemmeside.
Hvis du kan redigerer i din hjemmeside, billeder og tekster så er seo optimering inden for din rækkevidde.

WordPress har gjort seo nemmere.

Faktisk så kan du vælge mellem flere forskellige seo værktøjer. Her fra Seo Supports side så anbefaler vi Rank math da det er simpelt at arbejde med sammen med både wordpress og woocoomerce. ( Webshop modul )

Men hvad er seo plugin? der er så mange der snakker om at det er muligt at bruge et plugin der fikser seo. Desværre er det ikke helt så nemt. Et seo plugin er for eksempel Rank Math. Det er et plugin du installerer i dit kontrolpanel på din hjemmeside. Rank Math bruger du i seo optimering på wordpress.

Online seo kursus

Seo support har sammen sat et online seo kursus på Dansk til dig der er i “gør det selv seo” kategorien. Det er for dig der gerne vil have fingeren på pulsen og gang i trafikken fra Google. Kurset er bygge op som et seo step by step. Du kan lære et trin af gangen og over 6 måneder får du adgang til hele kurset. Det er lavet på denne måde for at du kan få tid til at arbejde med dine ting undervejs.

Seo arbejde tager tid og det er en disciplin for sig selv. Du bliver aldrig færdig med din optimering men du kan med garanti blive din egen seo ekspert med tiden. Du er seo specialist inden for dit produkt du ved det bare ikke endnu og det er det du lære på seo kurset. Du får en værktøjskasse fyldt med seo værktøjer så du kan lære at bruge din viden rigtig. Du kan se hele kursus område her

Men hvad er seo?

Seo er en masse forskellige teknikker som du skal have styr på. Det er en masse forskellige ting som google ser på når de vurderer om din hjemmeside har det som kunden leder efter når de leder via Google.

Der findes teknisk seo, basis seo og optimerings seo. Alle 3 områder har hver deres funktion. Seo handler om hastighed, sikkerhed, billeder, tekster, ord, kommunikation med Google, troværdighed, validering, links, on page og off page. Der er rigtig mange ting der spiller ind når vi snakker om seo.

SEO Google

Google har et hav af parametre som de måler din hjemmeside på. Mange af disse parametre kender vi slet ikke. Nogle af dem kan vi selv påvirke og nogle af dem kan vi ikke ændre på. Men ud over det så ændre Google hele tiden deres parametre, det sker i takt med at Google bliver bedre og bedre til at forstå hvad folk søger efter.

Seo Kursus Seo-support-blog