Bliv SEO-Ekspert

Ser din seo optimering sådan ud

 

Ser din seo retning sådan ud?

Har du overvejet at blive SEO ekspert?

Sidder du også og mangler en SEO ekspert, der bare lige kan fikse alle de ting der gør at din hjemmeside kommer til at ligge øverst på Google? Ja nogle dage så ville du være glad bare du kunne blive fundet på Google.

Du er slet ikke alene om den tanke, men desværre er der flere kunder end der er SEO eksperter. For det der med SEO optimering er ikke sådan lige til. Mange går død når de skal gøre det selv. De går ikke død fordi de ikke kan gøre det men ganske simpelt fordi de ikke ved hvad de skal gøre…

Lær seo optimering

Hvis du selv lære seo optimering så er der flere fordele ved det.

 1. Du skal tjene mindre penge da du undgår udgiften. Lad mig lave et regne stykke til dig. Hvis du bruger 1000 kr på seo så skal du ud og tjene 5000 kr før du kan betale de 1000 kr. Men hvormange timer skal du arbejde for at hente 5000 kr ind i kassen??? De timer kunne du bruge på at lave seo optimering.
 2. At betale sig fra SEO optimering eller annoncer er et hamster hjul. Ofte går trafikken i stå når du stopper med at betale for seo. Hvis du laver det selv så kan du hele tiden holde det ved lige.
 3. Du har fingeren på pulsen i din virksomhed. du ved hvad der er nyt hos dig. Du kender dit produkt. En du hyre til SEO optimering skal først ud og sætte sig ind i dit produkt. Det er ikke altid en fordel at andre skal beskrive dig og dit produkt. Husk du brænder for det.

Hvis nu at jeg fortæller dig at du selv kan lave en masse SEO på din hjemmeside som sagtens kan trække dig op i placeringer. Hvad tænker du så?

Seo ekspert vinner

Seo Værktøj

Hvad hvis jeg fortæller dig at der findes værktøjer på Dansk som kan hjælpe dig både med at strukturer arbejdsopgaverne OG med at vise dig vejen til fejl og løsninger?

Lige pt kan du for under 400 kr pt måned få adgang til sådan et værktøj. Med det værktøj så kan du blive SEO EKSPERT i dit firma. Du bestemmer selv om du vil bruge 10 min pr dag eller 1 time pr dag.

Hvis du arbejder 1 time pr dag med seo og du har en 5 dages arbejdsuge så er det ca 22 timer pr måned. Så kan jeg fortælle dig at en prof seo gut koster ofte 800 kr pr time. Ja ja jeg ved godt at du tænker at en prof seo dude han ved hvad han skal gøre, men det kan du også lære at gøre.

Lær seo optimering på den hårde måde

Hvis du starter på Youtube og kigger den igennem og læser hvad der er på Google om seo så vil du helt sikkert lære seo på den hårde måde. Mange artikler der er på google er godbidder. De fortæller dig lidt men ikke det hele. Dig som ikke ved hvad SEO er kan sagtens hoppe ud i det og bruge en masse tid uden det giver resultater.

Lær seo på den gode måde og bliv seo ekspert

Ja hvis du bruger det rette værktøj og du får den rette hjælp så vil du kunne lære at lave seo på 6 måneder. Her snakker vi ikke hus mor seo. Nej her snakker vi hardcore SEO optimering så DU bliver SEO EKSPERT og kan rykke din hjemmeside til tops i søgeresultaterne.

Linkbuilding Seo support

Hvad skal du lære for at blive seo ekspert

Du skal lære om det tekniske på din hjemmeside. Du skal lære at snakke med Google, du skal lære at skrive, du skal også have undervisning i hvordan du finder søgeord, du skal knækkekoden til hvordan du viser Google at du er seriøs og at andre kan lide dig.

Det er selvfølgelig nemt skrevet men på et seriøst SEO kursus der kommer du igennem 12 moduler hvor hvert modul lære dig noget vigtigt som du skal bruge i din optimering af hjemmeside.

Begynder, øvet, trænet

Hvem kan blive SEO ekspert? Hvem kan komme på seo kursus? Det kan du som er begynder eller øvet inden for hjemmesider.

Du kan selv finde ud af at komme ind på bagsiden af din hjemmeside. Du har fuld adgang til din bagside og du kan få lov til at installerer nye plugins hvis det bliver nødvendigt.

Du kender dit produkt og du ved hvem du gerne vil sælge til.

Vigtigst af alt DU VIL LÆRE SEO OPTIMERING fra bunden til de sejeste tips.

Lær at blive seo ekspert allerede nu

Det er slut januar 2021 og hvis du skal i gang med at træne til at blive seo ekspert så er det nu. Der er 9 måneder til den vildeste periode på året hvor folk shopper løs.

Mange butikker har halvdelen af deres omsætning i november og december hvis du går i gang NU så kan du være top tunet på din hjemmeside sidst på året og du vil helt sikkert have sparet pengene på seo kurset til den tid.

Seo ekspert seo optimering seo support

Her er ikke en masse salsgejl med hvad du spare og hvad du får ekstra.

Der er 3 muligheder hvis du vil være Seo Ekspert

 1. Jeg lære dig at arbejde med et seo værktøj der sparker røv. Det koster 900 kr + moms i intro. Her sætter jeg dig ind i værktøjet og giver dig en masse fif så du med det samme kan gå i gang selv. Du vil blive tilmeldt værktøjet den dag det koster under 400 kr + moms hvis du ikke har et moms nummer. Der er ingen binding på værktøjet. Du får nogle videoer som du kan se på sener så du ikke glemmer hvad jeg fortalte 😉
  Jeg kan give dig noget rabat på værktøjet så den pris falder. Som et ekstra plus. Hvis du senest 14 dage efter denne gennemgang beslutter dig til at tage et 6 måneders SEO kursus så giver jeg dig 900 kr i rabat på din første betaling.
 2. Du melder dig til SEO KURSUS her på siden. Så vil du hver 2 uge få et nyt modul, over 6 måneder få du talt 12 moduler. det er video, tekster og billeder der fortæller dig hvordan du skal gøre det. Du kan altid sende mig mail med spørgsmål. For at du kan finde det igen så vil dit spørgsmål og svar ende i dit kursus område.
  Det koster 2500 kr pr måned + moms. Tilmeldingen er bindende i 6 måneder.
 3. Du modtager det samme som i nummer 2 dog vil du få 1 times sparring online sammen med mig hver 2 uge. Vi snakker om hvad du har lavet og hvad du skal lave fremover. Dette vil du få 12 gange igennem de 6 måneder.
  Det koster 3500 kr pr måned + moms. Tilmeldingen er bindende i 6 måneder. Hvis du tilmelder dig seo værktøjet samtidig giver jeg 200 kr. i rabat hver måned.
 4. Den sidste løsning er den nemmeste og den dyreste. Du ringer til et firma der laver SEO optimering, hyre dem til opgaven og du dropper alt om at blive SEO ekspert.
  Det koster ofte fra 1500 kr til 100.000 kr + moms pr måned.

 

Hvis du er blevet fristet af at lære om SEO optimering og måske gerne vil høre mere om hvordan du kan blive SEO ekspert så skriv en mail til b4b@niipit.com eller smid en sms på 25 21 61 99 så ringer vi dig op når du har tid.

 
Hvis du vælger 1, 2 eller 3 så vil kurset foregå i dette kursus område. Alt undervisningsmaterialet vil du have adgang til i op til 24 måneder, alt efter hvilket kursus du vælger.
 
Her kan du læse en lang engelsk artikel om SEO fra Wikipedia

Lej en SEO-ekspert

Hvis du ikke orker at blive en seo ekspert så kan du også leje en seo-ekspert på dags basis

Der er mange der ikke har tiden til at blive en SEO Ekspert og derfor vælger de at leje en af de mange seo eksperter der findes. 

Men hvad vil det sige at leje en seo ekspert for en dag?

Ja det vil sige at du har 7,5 time hvor der bliver arbejdet intensivt med seo optimering på din hjemmeside. 

Hvad er fordelen ved at få 7,5 times intensiv seo optimering?

Når du har en eller 2 personer til at arbejde direkte på din hjemmeside så kan der faktisk løses en masse problemer på din hjemmeside. 

Det kan være alt fra en tekst der skrives om eller der rettes teknisk seo på din hjemmeside. Men det gode er at du kan selv være med til at beslutte hvad der skal laves på dit website. Og når de 7,5 time er gået så får du en oversigt over hvad der er lavet og hvad der bør holdes focus på næste gang.

 

Når du lejer SEO-Support til at lave SEO optimering

Det er jo umuligt at finde rundt i SEO optimering for nogle og derfor kan du se her hvad SEO-Support kan hjælpe dig med.

 • Søgeords analyse gennemgår de vigtigste søgeord som du bør holde focus på.
 • Konkurrent analyse. Denne hjælper dig til at se hvad dine konkurrenter gør bedre end dig og hvor du skal sætte ind.
 • Sidetitler – de er vigtige at have på plads.
 • Alle url på din side skal have metabeskrivelser der tiltrækker besøgende.
 • Teknisk SEs kan dræbe din hjemmeside. Vi ser på hvad der skal rettes og sender info til din hjemmeside udvikler.
 • Opsætning af overskrifts struktur på din hjemmeside
 • Intern linkbuilding skal være på plads. Vi finder url der ikke har en forældre og få skabt et naturligt flow på din hjemmeside.
 • Ekstern linkstruktur. Vi ser på hvilke link muligheder du er gået glip af og ser om det er muligt at bygge flere relevante links til dig.
 • Statestik over besøgende og søgeord der tiltrækker kunder fra Google
 • Helbredsrapport over dit site og hvilke ting der skal rettes.

At leje en SEO ekspert er en stor beslutning for mange og ofte forbeholdt de mellemstore eller de helt store virksomheder. Men med SEO-support så er det muligt for de fleste at finde plads i økonomien.

Fordelen ved at lave seo optimering frem for betalte reklamer er at seo holder lige så længe det er online hvor en reklame stopper når budgettet er brugt op. Seo optimering løfter hele din side op på google reklamer ændre ikke noget ved dine placeringer på din hjemmeside efter end betaling.

Når du bruger SEO Support som din SEO ekspert så er du sikret at det er kvalitet og dansk arbejde. Det er kun medarbejdere i virksomheden der får lov til at arbejde på din hjemmeside.

Når samarbejdet begynder så laver vi en pla for hvor vi syntes der skal sættes ind med arbejdet. Og vi laver også et overblik til dig om hvad du selv sagtens kan rette ud fra vores anbefalinger. På den måde er du selv med til at lave SEO optimering og lader os om at lave det tunge arbejde der kræver en seo ekspert.