Onlinetrafik

Få mere onlinetrafik på din hjemmeside

Når du får mere onlinetrafik på din hjemmeside eller i din netbutik så er der stor chance for at du øger din omsætning. Utrolig mange hjemmesider og webshops er slet ikke gearet til at tiltrække trafik og derfor går de glip af mulige kunder.

For at få mere trafik til sin hjemmeside så skal der være styr på nogle tekniske ting på hjemmesiden. Hvis der ikke er styr på de ting så ser Google ikke din webshop og der med misser du trafik. Når vi snakker om Seo optimering så handler det netop om de her ting. Søgemaskineoptimering er alfa omega i dag hvis du vil ses på Google.

Hvad skal der til for at Google ser din hjemmeside og sender dig onlinetrafik?

I bund og grund skal der ikke så meget til for at Google vil sende onlinetrafik til dig. Der skal være styr på nogle basale ting og Google skal kunne forstå din hjemmeside. Og ikke mindst så skal der være kunder der leder efter dig.

Hvordan forstå Google din hjemmeside? Du skal snakke det samme sprog som Google og du skal bruge de kanaler som Google bruger for at analyserer hjemmesiden. Du skal have styr på strukturen, på teksterne og så skal din hjemmeside være seriøs og bruger venlig. Hvis du får styr på de ting så kan du ofte få trafik fra google uden du skal betale for det.

Hvilke side skal du ligge på Google for at få trafik?

Du skal ligge på side 1 så kort kan det siges. Jeg ved godt at det er ikke alle der kan ligge på side 1 men faktum er at næste 80% af dem der søger på Google de klikker på en af de øverste 5. Derfor er det piv hamrende vigtigt at du får optimeret din hjemmeside med søgeord og signaler så søgemaskinerne kan finde din hjemmeside eller webshop.

Hvad kan gode placeringer gøre for en webshop?

En af vores kunder manglede trafik på webshoppen og vi gik ind og arbejdede 7 dage for fuld skrue. Vi fik styr på nogle af de basale ting og trafikken steg på webshoppen, hvilket i sidste ende resulterede i at de fik 10 doblet deres omsætning. Ejeren omtalte sin webshoppen som et hobby projekt, men nu er der plads til en fuldtids medarbejder og ejeren overvejer kraftigt at udvide sortimentet.

Webshoppen fik hævet placeringerne på Google på det rigtige tidspunkt og kunderne strømmede ind. Allerede nu begynder vi at arbejde med optimering af webshoppen til sæsonen 2022. Ejeren ved at det er et langvarigt arbejde der kræver både vilje, energi og mange timers arbejde.

Er du klar til at få onlinetrafik i din højsæson?

Har du styr på din webshop og er den klar til at blive fundet på Side 1 eller ved du ikke hvor din hjemmeside ligger placeret på søgemaskinerne? Hvis du skal øge din onlinetrafik og omsætning til næste sæson så bør du tage fat i dag. Når vi snakker høj sæson så er der i mine øjne kun en sæson du skal satse på og det er HELE ÅRET for dine kunder leder efter dig hele året.

Hvorfor vente med at sælge noget i en bestemt periode hvis du kan sælge noget hele året.

Hvis du SKAL se på sæsoner så er Black friday, Single monday, Julehandel, Nytår, Januar udsalg, Valentines day, Påske, Mors dag, Fars dag, Sommer og Efteråret, sæsoner du bør holde øje med. Hvis du henvender dig til forældre så kan det også være en god ide at holde focus på børnepenge udbetalinger, da der ofte bliver brugt mange penge på de dage. Lønningsdage er også gode tidspunkter at holde focus på.

Start med at få et overblik

Lad os hjælpe dig med at få et overblik over hvad du har brug for af seo optimering på din hjemmeside eller på din webshop. Vi har flere måder at tjekke din hjemmeside for fejl og mangler.

For at få onlinetrafik så hjælper det med et overblik og en plan for hvad der skal gøres. Få et SEO TJEK og en plan af Seo Support, sammen med et tilbud på hvad det kommer til at koste dig at få seo optimeret din hjemmeside eller netbutik.

Vi har fleksible løsninger så du kan betale over 3, 6, 9 eller 12 måneder.