Om os

Hej vi er teamet bag Seo support

Aleksandar står for it​

Aleksandar er vores super seje it nørd. Aleksandar sørger for alt det tekniske som vi andre ikke kan hitte ud af. Han møder sent og arbejder sent og elsker at nørde med hjemmesider.

Helle står for kontakten​

Helle er vores anden nørd og hun nørder med SEO optimering, linkbuilding og sørger for at du får det kursus materiale som du har bestilt. Helle er her on og off på de mest mærkelige tidspunkter.

Praktikanten står for opdateringer​

Praktikanten er uden navn for at overholde vores GDPR og da vi skifter praktikanter ud ind i mellem så går de kun under navnet Praktikanten. De er en kæmpe hjælp og elsker også at nørde med SEO.

Når vi ikke sidder ved pc og arbejder

Så har vi tonsvis af forskellige interesser vi bruger tid på. 
Aleksandar slapper ofte af med Netflix eller sit snowboard. Ja der er nemlig sne om vinteren, der hvor han bor. Lige for tiden er han ved at bygge sit hus færdig så han kan leje sin lejlighed ud og bo i eget hus.

Helle er vild med puslespil og sætter gerne de små umulige brikker sammen, når muligheden er der. Tv er ofte tændt men mere for at have lidt larm i baggrunden. Helle bager rigtig mange lækre boller så ovnen er tit på overarbejde.

Vores nuværende praktikant suser rundt med et kamera og tager billeder i stor stil. Det er nemligsådan at han har en webshoppen hvor han sælger sine sygt fede billeder.

Hvis du sigger og gerne vil være praktikant hos Niipit og lære en masse om SEO optimering samtidig med at du laver nogle opgaver på Niipit så er du velkommen til at skrive til os. Alle Praktikker er ulønnet og de varer mellem 3 til 12 måneder.

Sammen er vi mest kendt for Niipit.dk

Helle og Aleksandar har sammen med Jane og flere frivillige lavet og bygget platformen Niipit.dk. Her har vil til nu samlet omkring 2100 virksomheder, og vi har mellem 10 og 15.000 besøgende hver måned der kommer direkte fra Google.

Niipit er en online markedsplads for private og virksomheder. Niipit hjælper virksomheder i Danmark med at sælge mere og få flere penge på bundlinjen. Det SEO arbejde vi laver i fællesskab gør at kunderne finder virksomhederne gennem Google og Niipit. Det gøres via organisk trafik, altså trafik som virksomhederne ikke har betalt Google for. 

Sammen så elsker vi at skabe

Aleksandar og Helle er vilde med at skabe forskellige platforme der gavner andre. Det være sig alt fra den manuelle søgemaskine Niipit til blog sider til sidste nye skud på stammen som er Rumfidusen. 
Her glæder vi os til at skabe et forum hvor alle kan vise deres indretningsprojekter og blive belønnet for deres energi og blive udnævnt til Ugens Rumfidus Ekspert.

Hvad kan du bruge SEO SUPPORTEN til

Kontakt os via kontakt formularen

Hvis du vil have fat i os så er du velkommen til at kontakte os via kontakt formularen eller ringe til os i dagtimerne på +45 25 21 61 99.