Intensiv kursus – Byg en hjemmeside med eller uden webshop

Vil du være uafhængig og lære hvordan du kan byg en hjemmeside med eller uden en webshop så tjek lige dette kursus.

Her kan du lære hvordan du kan bygge din egen hjemmeside.

At bygge en hjemmeside er ikke bare lige at sætte noget op i et gratis system. Jeg plejer at sige at hvis du starter en hjemmeside eller en webshop, så er det lige som at sætte et skilt op i baghaven hvor der står at du har åbent. Derefter kan du sætte dig til at håbe på at den bliver fundet på Google. Rigtig mange tror at en hjemmeside bliver fundet på google bare fordi den er åbnet men desværre så jeg skuffe dig og mange andre. SÅDAN er det ikke.

At bygge en hjemmeside handler om teknik, hastighed, viden, SEO, tekster, brugervenlighed, billeder og en hulens masse andre ting. Derfor har vi sammensat et kursus til dig der tager dig igennem mange af de ting du skal have styr på.

På hjemmeside kurset lære du følgende:

Hvis du vil have en webshop på din hjemmeside så lære du følgende:

Hvordan foregår sådan et kursus?

Kurset er et video kursus der er optaget på forhånd. Alle videoer kan du se når det passer dig og du har adgang til disse videoer i 12 måneder efter kurset er afsluttet. Du kan se lige den video du vil når du vil.

Som udgangs punkt så er kurset sat op i moduler der handler om hver deres emne. Modulerne bliver frigivet over 5 dage efter hinanden og når du har set alle videoer får du et bevis på at du har gennemgået kurset.

Hvem kan få glæde af sådan et kursus?

Hvis du ikke har en hjemmeside eller en webshop og gerne selv vil kunne bygge en professionel hjemmeside/webshop så vil du helt sikkert have glæde af kurset.

Hvis du gerne vil lære at bygge professionelle hjemmesider for at kunne tilbyde det til andre så er det også muligt efter dette kursus.

Hvad koster sådan et kursus?

Der er to priser på dette kursus.

Enten kan du vælge kun at lære hvordan du bygger en hjemmeside det koster 14.000 kr + moms

eller du kan lære hvordan du bygger en webshop på en hjemmeside det koster 15.000 kr + moms

Når du lære hvordan du selv gør så kan du på sigt sparer mange penge og ærgelser. Jeg har set mange hjemmesider der har koster mange flere penge end de her kurser. Hvor folk ikke har kunne lave noget på hjemmesiden selv. Eller hvor hjemmesiden har været så dårligt opstillet at de fejl der var på sige direkte trak hjemmesiden ned på søgemaskinerne.

Lær hvordan du laver din egen hjemmeside med webshop. Kontakt os i dag og begynd i morgen

Intensiv hjemmeside kursus- byg en hjememside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.