Kan du skade en hjemmeside med søgeord?

Kan du skade en hjemmeside ved at misbruge søgeord i dine blogs, artikler, sider og varer?

Vidste du, at faktisk kan du skade en hjemmeside ved at misbruge søgeord i dine artikler? Det lyder utroligt men Google er ikke dum på noget plan. Faktisk så ser Google rigtig meget på hvordan du bruger forskellige søgeord og om du laver det der kaldes keyword stuffing eller irrelevante søgeord på din hjemmeside.

I dag ser vi mange fortælle om hvordan andre kan hæve deres placeringer på Google og når vi så bagefter ser på hvordan uvidene hjemmeside ejere har gået ud og arbejdet med de ting de lige har lært. Så oplever vi desværre ofte at folk er endt i det der hedder Black Hat SEO.

Det kan have katastrofale konsekvenser at lave Black Hat SEO

Google crawler hjemmesider hele tiden. Når maskinen finder SEO der er kategoriseret som Black Hat, kan disse hjemmesider i værste fald blive fjernet helt fra Googles søgeresultater. Kampen for at vinde tilliden tilbage kan tage meget lang tid. For mange lykkedes det aldrig eller koster uendelig mange penge at hyre professionelle ind til at løse opgaven.

Derfor husk at Gratis tips kan ødelægge mere end det kan gavne, på den lange bane. Især hvis du “over gør” de tips du fik og snupper alle gratis råd der findes og udføre dem igen og igen. DET er en glide bane du bare IKKE vil ind på.

Hvad er det der kan skade din hjemmeside?

Et af de mest brugte værktøjer der kan skade din hjemmeside er “Keyword stuffing”. I sin enkelthed så handler det om, at du kan komme til at misbruge søgeord i teksterne på hjemmesiden. En god lang artikel der handler om et helt specifikt emne. Hvis den fyldes op med søgeordet, så det virker unaturligt og der er så uendelig mange ens søgeord at både læseren og Google bliver træt af det. Ja så er det i bund og grund den nemmeste måde hvor på du kan skaden en hjemmeside med at misbruge søgeord.

Hvordan ved du om din tekst er overfyldt med søgeord?

Der findes et hav af værktøjer der kan hjælpe dig med at holde styr på sine søgeord. Et af de værktøjer hedder RankMath. Alt i mens denne artikel bliver skrevet så holder værktøjet styr på om denne artikel bliver overfyldt med søgeord. Det handler nemlig om ligevægt og om relevans.

Kan du skade en hjemmeside ved at misbruge søgeord?

Hvordan undgår du at misbruge dine søgeord?

Først og fremmest så er det en god ide at bruge det rigtige værktøj så du kan undgå at misbruge dine søgeord. RankMath er Gratis og nem at bruge for selv en nybegynder. RankMath giver dig mulighed for at optimerer din tekst til ikke mindre end 5 søgeord. Det betyder at du kan kontrollerer 5 søgeord som du gerne vil rangerer på, og du kan sikre dig at du ikke misbruger disse 5 søgeord i din artikel. Dog vil det være en fordel når du bruger RankMaths værktøj, hvis du kan læse lidt engelsk eller er frisk på at lære Lidt engelsk. Det er ikke kompliceret engelsk der bruges i RankMath.

Fremgangsmåden når du bruger et seo værktøj.

Ideen med et SEO værktøj er selvfølgelig at følge de tips og råd der kommer undervejs når du skriver din tekst. Du får nemlig mange råd med på vejen , næsten uanset hvilket SEO værktøj du bruger. Du får hjælp til din tekst, om den er for kort eller for lang, om der er styr på dine overskrifter. Du får råd omkring dine billeder du bruger i teksten, hjælp med links og om url er lavet rigtig. Faktisk får du mere end 20 tips mens du skriver din artikel. Følger du disse ikke råd, kan du skade en hjemmeside med dine tekster.

Hvis du er frisk på at læse lidt på engelsk så anbefales du at læse denne artikel om søgeords misbrug. Det beskrives meget nøjagtigt hvordan og hvorledes, kan du skade en hjemmeside, med keywordsstuffing. Ariklen er udgivet hos Alexa Det er et rigtigt godt sted at søge viden om SEO optimering hvis du er til engelske artikler.

Vil du vide mere?

Så hold øje med denne blog, for i næste uge får du en ny artikel. Kan du skade en hjemmeside med linkbuilding og hvis du kan hvordan undgår du det så du får bedre placeringer på Google.

Sidst men ikke mindst så anbefaler vi at du lære SEO optimering fra bunden så du kan undgå en masse fejl og nøjes med at gøre det der giver gode placeringer i søgemaskinerne.

Artiklen er opdateret 21.12.2020 sidste gang