Intensiv Seo Kursus på 6 uger.

Er du en af dem der elsker at rode med din hjemmeside og elsker at skrive nyt indhold til siden ? Hvorfor så ikke lære hvordan du SEO optimerer dine tekster samtidig med at du skriver dem. På et intensiv seo optimerings kursus er det dig og din hjemmeside der er i focus.

På blot 6 uger lære du hvordan du kan seo optimerer din hjemmeside så du kan få flere kunder fra google.

Kurset er på dansk og det er opbygget til folk der kender deres hjemmeside på bagsiden men ikke ved hvad de skal gøre for at tiltrække kunder via google.

Seo kan læres af næsten alle.

Det er ikke alle der kan lære at lave seo, men hvis du har viljen til at lære så kan vi undervise dig og guide dig igennem på et niveau hvor du kan følge med og lære at lave SEO optimering. Vores team har siddet der hvor du sidder og har måtte lære fra de bedste.

Vores baggrund havde idet med SEO eller hjemmesider at gøre da vi begyndte. Vi har taget kurser der var selvstudier og vi har siddet i undervisningslokaler og blevet fyldt med informationer så vi gik død. Det er din fordel når du vælger os til at undervise dig.

Vores intensive seo kurser er opbygget på den måde at du skal igennem 6 moduler. Hver mandag får du et modul enten som tekst eller video. Disse moduler gennemgår du og følger vejledningen. 1 dag om ugen har vi team dag hvor vi sammen med andre snakker om de udfordringer i hver især har haft undervejs i løbet af ugen og hvordan i har løst disse udfordringer.

Hvad kan du lære på et intensiv seo kursus?

Uge 1

Først vil vi sammen se på din hjemmeside og vi vil sætte dig i gang med et SEO værktøj så du kan lære at se på din hjemmeside med Googles øjne. Vi vil sammen se på hvad der kan forbedres og hvad der allerede er godt. I løbet af denne uge vil du blive meget klogere på hvad Google lægger vægt på når de skal bestemme om du skal vises på side 1 eller side 75.

Uge 2

I denne uge skal vi sammen se op din interne struktur på siden og vi skal se hvor det giver mening at forbedre din side. Når der er styr på din interne struktur så gør du det nemt for både dine kunder og for Google at forstå din side

Uge 3

I denne uge skal vi sammen se på hvordan du kan snakke til Google så du har mulighed for at få flere besøgende. Når du lære at kommunikerer til Google så vil du ret hurtigt få flere besøgende og du vil have mulighed for at få flere kunder.

Uge 4

I denne uge vil du lære at skrive tekster der giver trafik. Du er allerede den der kender dit produkt bedst og ingen andre kan fortælle som du kan. DU er nemlig den der brænder mest for det du tilbyder. Det skal vi have beskrevet på din hjemmeside og vi skal arbejde med søgeord og tekster.

Uge 5

I denne uge vil vi fortsat arbejde med dine tekster og dine søgeord og du vil blive meget mere skrap til at få dine tekster til at lyse op. Vi vil snakke om billeder til dine tekster og vi vil begynde at se på Offpage SEO

Uge 6

Denne uge vil vi fortsat arbejde med din offpage SEO og du vil få en masse gode tips til hvordan du kan arbejde med off page seo fremafrettet.
Sidste dag i denne uge vil vi gennemgå de ting du har lært og du vil få et diplom for at kurset er gennemgået.

Prisen for dette intensiv seo kursus er 28.875 kr + moms. Ialt 36.093,75 kr. Kurset betales inden start. Der starter nye kurser hver mandag så der er altid plads til dig. Book din plads på intensiv seo kursus her

Hvis du vil hæve dine placeringer på Google så kan du gøre det på flere måder.

En af de nemme måder er at betale andre for at lave din SEO men når du vælger den løsning og du selv laver contend til din hjemmeside så vil du ofte ende i en situation hvor du betaler andre for at rette de fejl som du selv laver.
Den sjove måde er at lære hvordan du gør og selv skabe resultaterne og skaffe dig drømme kunderne som leder efter dig. Med et intensiv seo kursus tager du ejerskab over din hjemmeside og du lære at stille krav til de SEO ydelser som du kan købe af andre. På sigt kan du sparer mange tusinde kroner når du ved noget om det selv.

Du er din egen seo specialist efter dette intensiv seo kursus

Seo arbejde tager tid og det er en disciplin for sig selv. Du bliver aldrig færdig med din optimering men du kan med garanti blive din egen seo ekspert med tiden. Du er seo specialist inden for dit produkt du ved det bare ikke endnu og det er det du lære på seo kurset. Du får en værktøjskasse fyldt med seo værktøjer så du kan lære at bruge din viden rigtig. Du kan se hele kursus område her.

6 Uger intensiv seo kursus