Hvorfor har du bruge for et hjemmeside tjek?

Hvis du vil have at din hjemmeside skal være professionel så kan det være en god ide at få dig et hjemmeside tjek. Er du en af dem der gerne vil have flere besøgende og flere kunder så burde du overveje om du skulle få en uvildig forbi din hjemmeside og give den et kig i sømmene.

Din hjemmeside er lige som et butiks vindue. Det handler om at vise butikken beds muligt til de mennesker der går forbi ude på strøget. Når kunderne går forbi din side skal du tiltrække deres opmærksomhed så de kommer ind i din butik og ikke ind til konkurrenten.

Alle kan gennemgå din hjemmeside men det handler om at du skal have en sikker hjemmeside. Du skal huske at kigge din side efter i sømmene. Den skal crawles som Google ville crawle den og den skal ses på med kundernes øjne. Hvis dine kunder ikke handler når de kommer ind til dig så er det nok fordi de ikke er tilfredse med din hjemmeside.

Hvis du har besøgende men få salg så har du brug for et professionelt hjemmeside tjek.

Hvad får du ud af et tjek på din hjemmeside?

Først og fremmest så får du en uvildig mening om din hjemmeside. Du får at vide hvad der ikke spiller både teknisk men også for kunderne der kigger. Du får en liste med ting du bør ændre og du får en lille video der viser din side set med vores øjne.

Du kender helt sikkert din hjemmeside ned i mindste detalje. Ja du kender hvert et lille smuthul der er på din hjemmeside. Du er faktisk 112% sikker på at du har verdens bedste hjemmeside. MEN hvis kunderne ikke handler via din hjemmeside så er der nok noget du ikke har set. Faktisk så er de fleste af os totalt blinde på hvad og hvordan vores hjemmeside der ud. Vi ser nemlig ikke de fejl og huller som kunderne møder.

Seo-support Hjemmeside Tjek Liste
Blank to do list planner with checklist and black pen on white background, close up view

Er det med tjek af hjemmesiden overhovedet vigtig?

Ja hvor utroligt det end lyder så er det en af de ting kunderne ofte brokker sig over når de handler på en hjemmeside. Det er både besværligt, omstændigt, kedeligt og meget andet. Mange mennesker kommer på din hjemmeside for første gang. Hvis de møder modstand når de vil handle så fiser de ud af butikken igen og lige over til konkurrenten.

Kunderne vil have det nemt hurtigt og ukompliceret. Kunderne gider ikke tænke. De har fundet den varer de vil have og så skal det være nu. De har lige brugt 10, 20, 40 minutter på at finde varen til den rette pris så nu skal de i mål inden den er udsolgt.

DET SKAL VÆRE NEMT OG SIKKERT.

Hvad sker der når en professionel tjekker din hjemmeside?

Nå en professionel kigger på din hjemmeside så er det med kundernes øjne at vi kigger. Ofte så er det også det første besøg på siden for os. Derfor vil du få en uvildigt gennemgang af din hjemmeside. Du får at vide hvad det er kunderne ikke kan lide og hvad det er der får din hjemmeside til at falde ned i søgeresultaterne hos Google.

Et hjemmeside tjek er en gemmengang af en masse forskellige parametre der alle tæller i kundernes øjne og i Googles øjne. Din hjemmeside bliver gennemgået både teknisk og visuelt. Der er en lang tjek liste som bliver gennemgået for fejl og mangler lige som hvis din bil skal til syn.

Når hjemmesiden er gennemgået så får du adgang til et værktøj der hjælper dig med i fremtiden at holde styr på din SEO og viser dig hvilke tekniske fejl du har på din hjemmeside. Værktøjet får du lov til at bruge i 30 dag på vores regning. Hvis du derefter selv vil bruge værktøjet så finder vi ud af en fornuftig pris der står mål med din forretning. Prisen starter ved 150 kr pr måned for værktøjet så det er ingen herregård.

Bestil et hjemmeside tjek her

Læs flere spændende artikler der kan forbedre din hjemmeside her i vore blog