Cases

Se nogle cases / hjemmesider efter de har fået SEO hjælp.

Nogle af cases har været på SEO kursus og andre har brugt os til at top tune deres hjemmeside med hardcore SEO optimering.

Kursisterne der har været igennem et eller flere af vores kurser kan du se her. Det er både kursister der har været på hjemmeside kursus og SEO EKSPERTER som du kan se eksempler på her. 

Denne liste viser ikke alle vores kunder / kursister men et udsnit af dem. Det kan både være virksomheder der har fået undervisning 1 til 1 og efterfølgende har arbejdet på deres hjemmeside via vores videoer eller det kan være kursister der har taget længere varende kurser eller det kan være kunder der har købt SEO optimering hos os.

Kunster Mathilde Juel logo

Kunstmaler Mathilde Juel

Mathilde Juel har foræret sig selv en hjemmeside hvor alle hendes malerier kan ses. Siden har været længe undervejs, da der skulle fyldes op med malerier. Den 25 Juni 2021 er hjemmesiden online og klar til at få besøg. Focus har været at vise Mathildes flotte malerier og sener vil der komme historier der skildre tankerne og følelserne bag en kunstmalers værker.

Salon Hanel

Salon Hanel

Frisør Salon Hanel har også brug corona nedlukningen til at speede sin online synlighed op. Det er blevet til en ny professionel hjemmeside der har gemt noget af det gamle look godt krydret med nyt. Salon Hanel har udvidet personalestaben og en elev er blevet udlært så hjemmesiden trængte til forandringer.

Stay Local Autentiske rejser til Italien

Stay Local

Rejsebranchen har været ekstra hårdt ramt under corona. Stay Local gik heller ikke fri men Flemming satte sig for at lære alt hvad han kunne og begynde at arbejde med sin hjemmeside. Der blev skrevet tekster, lavet linkbuilding, interne linkstruktur og meget mere focus på de rigtige søgeord. I dag får Stay Local kunder der finder siden på Google. Flemming har i den grad formået at arbejde med SEO optimering så det gav pote.

Value Connect succes formel

C-Value

C-Value blev ramt af corona nedlukninger lige som så mange andre kursus virksomheder i Danmark. Men det skulle ikke slå dem ud. I marts måned begyndte Torben og Lisbeth at arbejde intensivt med deres hjemmeside. De fik råd og vejledning i hvordan de kunne forbedre nogle ting på siden og hvad de skulle holde focus på og hvad der ikke var nær så vigtigt. Samtidig blev de udstyret med et SEO værktøj der kunne hjælp dem med at strukturerer arbejdet. I dag 1 år efter de begyndte med deres SEO optimering har de fået deres hjemmeside løftet godt op i søgeresultaterne og de får trafik og kunder som de ikke selv har været ude og finde, men kunder der har fundet dem på Google.

Pilos Drømmefanger

Pilos

Pilos er en webshop der sælger krystaller, tarot kort, drømmefanger og meget andet inden for den spirituelle verden. Pia har arbejdet med søgeord, tekster og linkbuilding. Seo arbejdet er et konstant område der skal arbejdes på men nu ved Pia hvordan hun skal tænke når hun skriver tekster og linker rundt på sin hjemmeside og hvordan hun laver ekstern linkbuilding. Denne viden og arbejde har gjort at Pias hjemmeside i dag sælger godt og får meget organisk trafik.

WooWPlakater Fotografen

WooW Plakater

Her finder du flotte billeder der bliver til store plakater til stuen eller måske til kontoret. WooW Plakater byder fotos der sparker R*V og plakater din nabo endnu ikke har opdaget findes. Plakaterne er i så fin kvalitet at du tror du står med et fotografi. WooW plakater er kun for de få. Det er for de mennesker der vil have flotte billeder op og hænge som andre mennesker ikke har. Alle motiver trykkes i max 99 stk og nummereres så du altid kan se hvilken nummer du har.