Cases

Se nogle cases / hjemmesider efter de har været på et af Niipits kurser.

Nogle af kursisterne der har været igennem et eller flere af Niipits kurser kan du se her. Det er både kursister der har været på hjemmeside kursus og SEO EKSPERTER som du kan se eksempler på her. 

Denne liste viser ikke alle vores kursister men et udsnit af dem. Det kan både være virksomheder der har fået undervisning 1 til 1 og efterfølgende har arbejdet på deres hjemmeside via vores videoer eller det kan være kursister der har taget længere varende kurser.

Pilos Drømmefanger

Pilos

Pilos er en webshop der sælger krystaller, tarot kort, drømmefanger og meget andet inden for den spirituelle verden. Pia har arbejdet med søgeord, tekster og linkbuilding. Seo arbejdet er et konstant område der skal arbejdes på men nu ved Pia hvordan hun skal tænke når hun skriver tekster og linker rundt på sin hjemmeside og hvordan hun laver ekstern linkbuilding. Denne viden og arbejde har gjort at Pias hjemmeside i dag sælger godt og får meget organisk trafik.

WooWPlakater Fotografen

WooW Plakater

Her finder du flotte billeder der bliver til store plakater til stuen eller måske til kontoret. WooW Plakater byder fotos der sparker R*V og plakater din nabo endnu ikke har opdaget findes. Plakaterne er i så fin kvalitet at du tror du står med et fotografi. WooW plakater er kun for de få. Det er for de mennesker der vil have flotte billeder op og hænge som andre mennesker ikke har. Alle motiver trykkes i max 99 stk og nummereres så du altid kan se hvilken nummer du har.